Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Hvor skal jeg reise

søndag 25. mai , 2014 kl. 11:35 i Planlegging - Sykkeltur 2014. 5 kommentarer »

Det er alltid like spennende å finne ut hvor turen skal gå.  Natur og opplevelse står selvsagt i høysetet, men noen utfordringer skader jo heller ikke.  Besøke familien – ihvertfall for å få en overnatting eller to, hvor telt og campinghytte kan unngås.

Se litt i NAF boken -legg opp til noen høydepunkter som skal besøkes.  Løkken Verk er et fint sted på veien til Kristiansund.  Her bor min bror med familie, så da er overnattingen i boks første natten.  Kanskje får jeg middag også.  Atlanterhavsveien kan være et fasinerende skue – i sol og kanskje tilnærmet vindstille.  Molde er jo heller ikke å forakte.  Det andre målet var å besøke datter og svigersønn som bor i Nordfjordeid, men de har reiste på bryllupstur, så da skipper jeg dette stedet i denne omgang.  For en bergenser så er et stopp i Bergen obligatorisk, og solen skinner nesten alltid i Bergen.  Har bestilt en todagers overnatting hos min andre bror, da gjerne på hytten deres på Radøy.

Etter å bli pleiet og stelt med på beste måte (det er ihvertfall planen), så går turen videre til herlige Hardanger.   På hvilken side er det artigst å sykle – det må jo bli Jondal og Herand siden.  Da er det et naturlig stopp i Utne før jeg drar videre opp på Hardangervidden og forhåpentligvis ser Geilo før kvelden kommer.  Etter Geilo så håper jeg på lett medvind for da vil jeg prøve å komme til hytten på Meheia hvor resten av ferien skal avvikles.  Den siste strekningen blir nærmere 180 km, så det kan jo bli litt drøyt – men det kan jo gå bra.

Dette er hovedlinjene – da er det å legge litt mer detaljer på plass.

Annonser


Kommentarer

  1. Signy sier:

    Velkommen til oss! Middag og seng venter på Løkken. Lykke til med turplanlegging og bloggskriving!

  2. Eddie sier:

    Hva vil du ha til middag?(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.