Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Det ble nesten plass

lørdag 21. juni , 2014 kl. 18:38 i Planlegging - Sykkeltur 2014. 4 kommentarer »

Jeg vil gjerne være helt sikker, så det blir alltid litt ekstra som skal ned i sykkelsekkene.  Det var absolutt ikke lett, men etter litt fintenking, flytte noe og faktisk ikke ta med litt ekstra klær som jeg hadde funnet frem, så fikk jeg igjen sykkelsekkene.  Min kone fikk telt til bursdagpresang, og dette har jeg tenkt å låne med meg på turen.  Det er absolutt ikke sikkert om jeg kommer til å bruke det, men det kan være greit å ta med seg.  Det kan jo hende at jeg må ty til en ekstra overnatting utenom planen og da er telt et utmerket alternativ.  Det er sikkert lurt å ta en liten lærerunde med å sette det opp før jeg setter i gang, så i ettermiddag ble det satt opp i hagen.  Det var veldig enkelt å sette opp, men å få det inn i posen sin i samme størrelse som da jeg pakket det ut, det var ikke lett.  Det blir plutselig mye større, men det funker.

Da har jeg lagt alt jeg trenger ned i sykkelsekkene, lagt på telt og sovepose på toppen, og i teorien så er alt ok.  Det blir en del ekstra vekt med all bagasjen, så det blir spennende å starte syklingen i morgen.

Da blir det litt grilling, og et lite glass vin – før startskuddet går i morgen tidlig.

 


Kommentarer

  1. Eddie sier:

    Veldig bra …. god tur og hvil deg på toget!

  2. Datteren sier:

    God tur pappa. I dag går turen fra solrike Barcelona til cruiseskipet som skal vise oss Frankrike og Italia. Håper du klarer å nyte turen din litt. Vi koser oss hvertfall masse. Mange klemmer fra oss på bryllupsreise

  3. Borghild sier:

    God tur Espen.

  4. Kjell sier:

    Dette høres fantastisk ut, Espen. Tenker du er sliten etter flere kilometer, men er stor av beundring



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.