Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Dag 11: Rørvik – Trondheim – Moss

mandag 20. juli , 2015 kl. 22:00 i Turen Bodø - Rørvik 2015. 1 kommentar »

Da rullet vi helt tilbake til Moss, men før vi kom så langt så hadde vi en fantastisk tur med Hurtigruten fra Rørvik til Trondheim.Hurtigruten Irish

Før vi gi ned til kahytten så var jeg lovet en Irish coffee.  Den gjorde godt i kroppen og sjelen.  Jeg var litt spent på om det kom til å bli noen bølger på veien til Trondheim.  Det finnes et åpent farvann, men jeg kjente ingenting.  Vi  sov som små barn og våknet når Trollfjord la til kaien i Trondheim.  Vi fikk spist noe frokost før vi måtte dra for å rekke toget.  Det tok litt tid før vi kom oss ut av båten med syklene og all bagasjen som vi hadde med.  Det var en hel del med biler som skulle ut så det ble litt køståing.  Vi fant veien til jernbanestasjonen og fikk tatt en del heiser ned og opp før vi fant spor 2.  Der var det jo selsagt ikke noe tog, vi (eller rettere sagt Espen) hadde stresset mer enn høyst nødvendig.  Det tar jo litt tid å få syklene inn på riktig vogn og så finne våre seter.  Men her må selv en rolig bergenser være enda mer rolig.

Trondheim tog

Rett før avgangstid så rygget toget inn på stasjonen.  Vi fikk selvsagt «hengt» opp syklene og bar all bagasjen frem til der vi skulle sitte.  Vi fikk slappet riktig godt av på toget.  Leste noen aviser, tittet på fjellene og naturen utenfor vinduene, kommenterte at her er det mye bakker – spesielt opp til Dovre. Som sagt vi hadde det helt supert.

Da klokken nærmet set 12 – så lurte vi på hvordan Kristin hadde det i Rørvik.  Hun skulle på «12 kaffe» til noen slektninger.  Vi tror at trønderne legger i litt mer kraft enn bare kaffe i et slikt selskap.  Dette får vi nok høre ved en senere anledning.

Espen har «gnåla» om kjøttkaker hele sykkelturen, men det var ingen spisesteder som har hatt dette på menyen – dessverre.  Men kafevognen hos NSB de serverte kjøttkaker, og det fikk han nå – endelig.

Vi ankom Oslo som planlagt og Per Øyvind stod og ventet på oss med bilen på Oslo S.  Da fikk vi slengt inn bagasjen og plassert syklene på stativet bak på bilen.  Da er det bare å kjøre de siste milene hjem til Moss.

bloggeren hilser farvel

Da er det bare å takke for turen, og bloggeren legger sammen tastaturet for denne gangen.

Vi har syklet totalt 633,57 kilometer og syklet / gått 6.318 høydemeter.  Det har vært en tur med fantastisk mange inntrykk og noen opplevelser som vi skal leve lenge på.  Kristin har fått en god erfaring med fiskesupper og Ellen har en god rating på campinghytter.  Vi kan vel trekke konklusjonen at en suppe er ikke bare en suppe, og campinghytter har et like stort mangfold som fiskesupper.

Da vinker jeg farvel for denne gangen.  Om det blir en ny sykkelopplevelse senere er jeg ikke sikker på.  Det var uansett fantastisk hyggelig med selskap fra to så positive og engasjerte damer.

 


Kommentarer

  1. Per øyvind sier:

    Hei, ser ut som dere har hatt en flott tur og du har vært kjempe flink og nøye med å få med detaljer



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.