Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Nå begynner det å nærme seg

torsdag 4. juni , 2020 kl. 20:28 i Fra Storskog til Svinesund.. 0 kommentarer »

Det er ikke mange dagene til jeg skal sette meg på sykkelen og sette kursen mot Oslo.  I disse corona tidene har det vært noe spenning om turen kommer til  å gå bra og den er gjennomførbart.   Jeg følger Erna sitt klare råd – sommerferien skal brukes i Norge. Det gjør jeg til gangs.  8 – uker i Norge – det skal bli en opplevelse.  Det ser ut som alt går nesten helt etter planen.  Eneste endringer jeg har gjort – er å reise en dag tidligere til Bergen.  Har skjønt at det ikke alltid går et tog – og da må jeg ta et som jeg er sikker på jeg får lov til å være med, så jeg reiser dagen før så er jeg sikker.

Det er sable mye som skal gjøres i forkant.  Det enkleste er å få tak i det som kan kjøpes, mer utfordring er å få en kropp og en fysikk som holder alle tråkkene som en nødvendig på sykkelen for å komme helt frem til mål. Kondisjonen er en ting, men resten av kroppen er litt mer komplisert.  Jeg la en plan for ca 18 måneder siden sammen med treningssenteret og en personlig trener.  Det håper jeg har gjort kroppen i stand til de påkjenningene som en slik tur vil gi.  Dette vil jeg ikke kunne svare ja eller nei på – før jeg er kommet i mål.  Vel jeg har investert i kondisjon og styrke og i tillegg en god det i sykkel, utstyr og ikke minst mye forskjellig klær.  Jeg vet jo selvsagt ikke hvilket vær jeg vil få og da må jeg ha alt fra veldig kalt til veldig varmt, mye regn til lite regn.   Utfordringen er jo hvor mye jeg trenger opp mot den plassen som jeg har tilgjengelig i to sykkelvesker – vel det er noe jeg må teste gjennom en del prøve pakkingen.  Jeg får bare prøve meg frem – og dersom en mangler noe underveis  – så får jeg heller bare kjøpe det jeg trenger.

Jeg prøvepakket i dag og det ble en utfordring.  Det var mye jeg hadde hentet frem og håpet at jeg skulle få med.  Sykkelveskene som skal henge på siden av bagasjebrettet er på 20 liter hver.  Det er ikke mye og selv om 40 liter høres greit nok.  Mens jeg prøvepakket så måtte jeg innse at jeg ikke kunne ta med alt.  Det første som forsvant var noen normale sko, docksides og de gode joggeskoene ble  byttet ut med noen andre joggesko som hadde en normal blåfarge.  Da kan jeg bruke disse også til olabukser.  Sko tar «mye» plass men jeg måtte ta opp noe klær også.  En litt tykkere overtrekkbukse,  noe t-skjorter, vanlig skjorte og en jakke ble lempet ut.  Jeg får heller gå og kle meg som en turist i treningsutstyr gjennom hele sommeren.

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.