Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

fra Bergen til hytten på Meheia

lørdag 31. mai , 2014 kl. 20:59 i Planlegging - Sykkeltur 2014. 0 kommentarer »

Dag 10.  Etter en ekstra avslappingsdag hos broderen på Radøy, så går veien videre langs kjente trakter.  Målet for denne dagen er Utne i Hardanger.  Hvis været er bra, og det skal det jo være, så blir det praktfult over Kvamskogen videre utover Hardangerfjorden til Tørvikbygd og over fjorden til Jondal.  Har har jeg vært flere ganger og ikke langt borte så kommer vi til Herand.  Dette er en kjent plass.  Jeg vet ikke hvor mange somre jeg har vært her, men det blir nok mange.  Innover Hardangerfjorden – så er det helt fantastisk med nydelig natur og kjente veistubber.  På Utne camping har jeg bestilt en liten campinghytte.  Her skal jeg slappe av etter en fin dag på sykkelen.  Forventer at det blir rundt 160 km på sykkelsetet denne dagen.

Dag 11.  Det blir et tidlig morgen I Utne.  Fergen til Kinsarvik går enten 0755 eller 0855 om morgen  –  og jeg må være med en av disse.  Første mål er Eidfjord før jeg starter de mange oppoverbakkene opp til Hardangervidden.  Måbødalen er mer sjamerende i sol enn i regn  så jeg har krysset av sol på bestillingseddelen.  Etter mye svettet så når jeg vel toppen – og kan skue utover Hardangervidden passerer Dyranut og har Geilo i blikket.  Kommer jeg til Geilo – så har jeg sykler rundt 121 km.

Dag 12.  Dette kan bli den siste etappen – hvis beina og kroppen holder.  Fra Geilo via Dagali til Konsberg for så et par mil ekstra mot Notodden før jeg ser hytten ved Meheia.  Det blir rundt 180 tunge kilometre.  Går alt etter planen så kommer jeg på hytten sent torsdag 3 Juli.  Hvis det er pytons vær – så vil jeg nok overnatte på veien muligens i nærhetet av Rødberg, men vi får se.  Uansett så sjekker jeg inn på hytten senest den 4 juli – da er kona kommet fra en ukes ferie i Tyrkia  -og hun kommer en tur opp på hytten den helgen.  Kanskje får jeg litt ekstra stell?

Dette var turplanleggingen – da er det vel neste bare å starte.  Hva med det utstyret som sykkel, telt, sovepose osv?.  Det er mer som må planlegges – og testes ut.  Følg med senere – kanskje noe av dette også kommer i blogg format.

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.