Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Dag 1, Berkåk – Løkken Verk

Da var jeg i gang.  Dagen begynte tidlig – allerede kl 0500 begynte mobilen å «kvekke».  Jeg var litt spent og gruet meg litt.  Etter litt frokost og en god kaffe, så ble sykkelen lagt pent inn i bilen sammen med sykkelveskene, telt og sovepose.  Min kone var snill og kjørte meg til Oslo  og der stod toget og ventet.  Toget til Trondheim gikk 08:02.  Planen var en stille og fredelig tog tur, men det viste seg et det ble mye styr og ståk.  I vognen var det et fotball lag med noe over 20 jenter i 13-15 års alderen som skulle på fotball cup i Trondheim, så det ble litt liv i vognen.  Etter 5 1/2 time så gled toget inn til Berkåk.  Det var bare jeg og sykkelen som skulle av,  så konduktøren hjalp meg av og ønsket lykke til.

Da toget forsvant, så kom solen frem.  Jeg pustet lettet ut, da slapp jeg å finne frem regntøyet.  Etter litt re-pakking, så satt jeg av gårde. Det var noen mørke skyer i horisonten, men den optimistiske personen som  en Bergenser er, så antok jeg at disse gikk fra meg og ikke mot meg.  Her tok jeg skammelig feil. Etter ca 2 kilometer, så åpnet skyene seg og det var omtrent som en vannslange som ble satt på maksimalt trykk.  Det sprutregnet  – så det var bare å slenge på seg alt av rengtøy og beskyttelse så fort som mulig.  Det var mye vann som kom ned og det regnet omtrent hele veien.  Jeg ble våt og i tillegg så var det en kledelig motvind – som gjorde turen til en spesiell opplevelse, som er alltid bra i etterkant.

Turen tok noe tid, men det var ok selv om det regnet fra alle retninger.   Da jeg kom frem til Løkken Verk så ble jeg tatt i mot av min bror og resten av familien.  Jeg fikk vrengt av meg det våte tøyet, noe ble hengt opp, mens resten ble lagt i tørketrommelen.  Etter en varm dusj så ble det servert en god middag med kalkun, grønnsaker og sopp saus.  Og til dessert – sjokolade pudding med vaniljesaus, med en sterk kaffe.  Livet er helt topp, og den mentale forberedelsen til morgendagen er startet.

Dagens tekniske data:  50,25 km, 262 høydemeter, laveste temperatur 5 grader

tog

Vel plassert i toget


Kommentarer

  1. Signy sier:

    Hyggelig å ha deg på besøk hos oss! God tur videre i morgen, gleder oss til å følge bloggen din.

  2. Erik sier:

    Hei Espen :-)
    Godt å se du har kommet vel igang :-). Lykke til videre, spent på å se hvordan morgendagen blir :-) , håper motvind og regn er snill med deg

  3. Eddie sier:

    Du har da en fantastisk kone som kjørte deg til Oslo S !
    Går det ikke tog fra Moss? …. eller sykkelvei?
    Sykle pent og kom hel frem … God tur!



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.