Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Dag 3: Kristiansund – Molde

Det gjorde godt å sove denne natten etter gårsdagens lange tur.  Beina var litt i ulage utover kvelden i går, men da morgenen kom så var beina riktig fine.  Jeg lå litt ekstra denne morgenen.  Lå å sløva og hørte på lokalsendingen fra Oslo, helt til kona ringte. Hun lurte på om jeg trengte hjelp for å komme ut av sengen.  Neida – her var det liv i leiren.

Spiste matpakken fra i går til frokost og drakk eplejuice, så var det ut å sjekke været.  Det var SOL og nesten vindstille.  Dette kan bli en riktig fin opplevelse.  Jeg kledde på meg litt for mye, for utover dagen så måtte jeg la flere av plaggene gå tilbake i sekkene.  Reiste ned til bussholdeplassen for å vente på rutebussen.  Den kom noe senere enn det jeg trodde.

venter på bussen

venter på bussen

At syklister står og venter på bussen for å sitte på gjennom Atlanterhavstunnelen, var en helt hverdagslig opplevelse for sjåføren.  Hun stoppet bussen og spurte om jeg ville sitte på gjennom tunnelen, og det ville jeg gjerne.  Hun hjalp meg på og av igjen på andre siden.  Dette var ikke noe problem med transport gjennom tunnelen, og jeg som hadde lurt lenge.

På Alverøy så var det lett kupert og et fantastisk nydelig vær og utsikt.  Blir neste litt matt når jeg skuer utover et fantastisk landskap.  Turen over Atlanterhavsveien tok litt lenger tid enn det jeg hadde beregnet. Jeg måtte jo ta mange bilder.

atlanterhavsveien

Det er jo så vakkert – at her skulle jeg gjerne ha bodd.  Jeg har en følelse at slikt vær ikke er helt vanlig her oppe, så det er vel greit å være på besøk.

Resten av turen gikk uten store problemer.  Stoppet ofte for å ta bilder, og fant jeg en butikk så gjorde jeg små innkjøp.  Alt må nesten spises underveis – for plass i bagasjen det har jeg ikke.  Det var nesten helt flatt helt til ca 15 km før Molde.  Da ble det en laaaang oppoverbakke og på toppen så ble det heldigvis en like lang nedoverbakke.  Må innrømme at jeg gikk oppover disse bakkene både for ikke å bli sliten, men også for at beina vil ha en bedre kveld.

Jeg fant campingplassen uten problemer, fikk min lille hytte og stablet alt inn i hytten.  Til og med sykkelen fikk plass.

sykkel pa hytten

Jeg dusjet og det var en himmelsk opplevelse, så fikk jeg litt mat.  Drikker nå en kopp kaffe og ser på Italia i fotball.  Ikke en stor sportsopplevlse så langt.

Noen tørre data Dag 3: Antall kilometre: 89,47 –  912 Høydemeter – temperatur: min 9 grader, gj.snitt 14,6 og max 23 grader.

I morgen så går turen sørover.  Det blir sannsynligis 3 ferger, og jeg håper jeg finner et lite krypinn et sted på Festøya.  Jeg har ikke bestilt noe, så da får vi se hva det blir til.  Jeg regner med å tilbakelegge rundt 100 km i morgen.


Kommentarer

  1. Signy sier:

    Godt at du hadde en fin dag i dag! Et vakkert område. Håper morgendagen blir like fin! God natt og god tur videre!



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.