Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Dag 8 og 9: Valdersneset

Skal absolutt ikke klage på hyttehotellet på Valdersneset.  God seng å sove i, regelmessige måltider og en god solstol å sløve i.  Været er helt fantastisk og vertskapet sørger for at oppholdet blir riktig avslappende.

Med en 2 dagers stopp, så er det på tide med vasking / skylling av tøy som har vært brukt.  Det blir vel mer symbolsk og vaske i en balje, rent blir det vel ikke men det lukter uansett bedre enn gammel svette.

Godt tørkevær

Godt tørkevær

Blir litt rastløs med ikke å gjøre noe.   Med god selvdisiplin så kom jeg igjennom dagen uten å gjøre noe spesielt fornuftig, utenom å holde en planke som skulle kappes, tørke etter oppvasken og lage vaffelrøre.  Det er hardt arbeid, ihvertfall så ble jeg veldig sløv utover ettermiddagen.

Har fått vaffel (traktorvaffel) til lunch.  Middag var forhåndsreservert, og den ble servert kl 18:58 som var 2 minutter for tidlig i henhold til reservasjonsbekreftelsen.  Grillet Breiflabb, ovnsbakte grønnsaker og bakte poteter, smaker himmelsk …

Og før maten ble jeg servert Tonic med smaksforsterker med et hint av barnåler.

Breiflabb

Hva annet kan en gjøre på en hytte ved sjøen når solen steker som mest.  Jo ligge å slappe av i en hærlig solstol.  Det har jeg gjort – og jeg mener bestemt at dette har jeg fortjent disse to dagene.  Skal ikke klage på dette livet:

det er godt å sole seg

det er godt å sole seg

Nå er snart disse to dagene over.  I morgen tidlig (tirsdag) venter sykkelen og da skal vi sykle (om alt fungerer) til Utne i Hardanger.  Det blir en tur rundt 140 km.  Onsdag så går turen videre til Haugastøl og på torsdag til Rollag for så og avslutte turen (fredag) på hytten på Meheia mellom Kongsberg og Notodden.  Det gjenstår rundt 450 km før jeg triller inn på Meheia.  I følge YR så skal jeg være forholdsvis heldig med været de neste dagene.  La oss håper de har ihvertfall rett denne gangen.

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.