Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Onsdag – vår siste hele dag på Kauai.

torsdag 2. august , 2018 kl. 23:38 i Hawaii - tur med fruen. 0 kommentarer »

Onsdag og vi har ingen planer.  Denne dagen så skal vi nyte solen og fasilitetene på hotellet.  Ikke noe trening i dag – noe sliten etter en fin kajakk og hiking dag i går.  Frokosten inntok vi selvsagt – vi spiser litt mindre hver dag da det kan bli litt mye så tidlig på dagen.  Vi slang oss ned på solstolene ved bassenget.  Det er mye høns her nede.  De har ingen naturlige fiender og det er ikke lov til å jage eller knerte dem.  Derfor blir det en del etterhvert.  De spankulerer rundt og leter etter mat kontinuerlig.  Denne lille unghønen hadde plassert seg på en stol slik at den har god utsikt til potensielt tilskudd av mat.  De er heldigvis ikke som noen av måkene hjemme som går aktivt ut og prøver å snappe maten ut av hendene dine.  Disse plundrer littt rundt og leter litt her og der.  Vi sløvet lenge på solstolene – men vi må jo bevege oss litt innemellom.  Vi gikk en lengre tur på stranden nedenfor hotellet.  Vi ble gjort oppmerksom på at vi måtte være forsiktig for ikke å tråkke på noen portugisiske maneter.  De ligger ofte på stranden og de en blanke med et blålig skjær.  De skal være meget ubehagelig å få de på seg.  Været var helt topp, noen skyer og litt vind.  Merker ikke så mye til solen – men denne gangen smurte vi oss faktisk inn 2 ganger i løpet av dagen.  Vi tok en liten tur innom bassengbaren under happy hour.  Da får vi hele 2 dollar i avslag pr Mai Tai.  Det slo vi til på i dag.  Forholdsvis leskende og god.  Dagene flyr fort selv om vi ikke gjør noe spesielt. Ut på ettermiddagen så blir det helt ok å pakke sammen å gå inn på rommet.  Etter en dusj og litt after sun krem – så var vi klar for en middag.  Denne gangen ble det en hanburger.  Den første Espen har spist her nede.  Hvis jeg ser bort fra blåmugosten så smakte den helt supert sammen med et glass rødvin.  Etter middagen tenkte vi at vi skulle innom baren å ta en drink eller to samtidig som vi spilte kort.  Nei det gikk selvsagt ikke.  Selv om vi bare hadde tenkt å ta et vanlig kortspill, Casino  – så var gambling ikke lovlig.  Så dessverre – ikke noe hell i spill her.  Vi ruslet tilbake til rommet.  Nøt stillheten og opplevde en fin stemning rundt bassengene.  Måtte ta en ekstra runde for å få nok skritt denne dagen.  I stedenfor kortspill så avsluttet vi dagen med 2 slag Yatzy – hvor vi tok en seier hver.  Nok en dag til terningkast 6.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.