Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Dag 0 Moss – Trondheim

fredag 10. juli , 2015 kl. 08:13 i Turen Bodø - Rørvik 2015. 0 kommentarer »

Da er vi i gang.  Kristin hadde tatt toget fra Fredrikstad, men vi fra «Moss» ventet pent til toget kom frem hit.  Mossingene syklet pent hjemmefra og trillet nedover til togstasjonen i godt tempo.  I fjordveien så er det en del fartsdumpet – nærmere bestemt 7 stykker, og på sykkel i godt tempo så «hoppet» den ene sykkelbaggen av og stod midt i veien.  Det ble litt tuting, men ingen ble skadet.

På stasjonen så ventet vi pent.  I hvilken vogn skulle vi i, det gjelder å være forberedt da toget står ca 26 sekunder på stasjonen.Moss

Kristin kom hjelpende til og dermed klarte vi å slenge inn syklene omtrent mens toget gled utfra stasjonen.  Turen til Oslo gikk smertefritt.  Vi hadde innmari god tid i Oslo, så vi trillet ned til Fjøla restaurant.  Syklene ble plassert pent ved siden av inngangen slik at vi så syklene mens vi spiste.

Oslo

 

Det ble kyllingsalat og blåskjell, men vi må ikke glemme en super flaske med rosevin.  Det smakte himmelsk og i tillegg til det så kan vi jo nesten tro at sykkel er en damemagnet.  Så det er ikke bare hund og barn, men sykkel.  Det var unge damer som var meget interessert i sykkelturen.  Det er jo kjempehyggelig, men Kristin og Ellen lurte fælt på damenes engasjement.  Det var riktig hyggelig, så hvis ikke de vil være med neste gang – så ta med deg sykkelen til Oslo S og da finner du et reisefølge.

på toget

Etter en super middag og hyggelig selskap, så ruslet vi pent til toget som skulle frakte oss til Trondheim.  Det var natttog og noen trange sovekuper, men vi fikk plass til mennesker og bagasje.  Da var det å legge hode på puten og gli inn i nattesøvnen med taktfaste «dunk, dunk» underveis.

 

Dagen tråkk:  3,96 km – antall høydemeter = 15




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.