Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Dag 1 Trondheim – Bodø

fredag 10. juli , 2015 kl. 19:16 i Turen Bodø - Rørvik 2015. 0 kommentarer »

Det er fort å komme seg frem her i verden når vi kjører med tog.  Natttoget fra Oslo tøffet inn på stasjonen i Trondheim akkurat passe tid, så da var det bare å forflytte bagasjen og syklene inn en heis og over i en ny heis frem til vi kom til perrongen for toget vårt.  Vi hadde vel rundt 40 minutter så det gikk uten problemer med togskiftet.

Å kjøre tog er moro en veldig kort stund.  Vi skulle sitte på toget fra Trondheim til Bodø i nesten 10 timer, så før vi kom til Steinkjer så var jeg klar til å forate toget.   Men jeg ble holdt igjen og fant en noenlunde behandlig sittestilling med musikk på øret. toget bodø

 

Det ble litt å spise på veien, det var en kafevogn som serverte litt av hvert, så vi ble jo mett på veiene

 

Det er noe artig med tog spesielt når en ser litt i bakspeilet.

tog fjelletOver saltfjellet så skinte solen og naturen viser seg fra en prektig side.  Da sitter vi å se ut av vinduet og lar tankene fly lavt over terrenget.

saltfjelletVi ankom Bodø akkurat da vi skulle.  Det var ikke helt lett å finne campingplassen. Selv om vi har kart – så var det så mange omkjøringer og veiarbeid at vi kom noe ut av kurs.  Etter litt frem og tilbake så landet vi pent inn på campingplassen og vi fikk utdelt hytte nr 33.  Den var helt ok – plass til alle oss og her var det både toalett og dusj.

bodø camping

 

Dagens tråkk: 5,01 km, antall høydemeter : 19 meter

I morgen begynner den store turen, da skal vi over saltstraumen og litt til.

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.