Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Dag-39: Nordfjordeid

mandag 27. juli , 2020 kl. 17:57 i Fra Storskog til Svinesund.. 0 kommentarer »

Supert å ha en hvile dag

Jeg sov veldig godt i natt.  Kroppen var i restitusjons modus.  Det ble frokost med alle jentene før de små gikk i barnehaven. Datter og jeg gikk bort på treningssenteret for å løpe en liten tur.  Det var omtrent 1 månedsiden jeg har løpt og da var jeg litt rusten i løpebeina.  Fikk en god 5 km på møllen og det føltes bra.  Etter en rask dusj på sentret – leverte jeg sykkelen til service.  Den må også få litt pleie slik at den holder ut den siste tredjedelen av turen.  Vi spiste en fin salatlunsj på den lokale sjappa – før vi reiste hjem igjen.  Nå har Garmin som smått begynt å virke igjen og jeg har oppdatert de tidligere innleggene ed kart og mer nøyaktige data.  Jeg har sjekket at jeg nå har syklet 2/3 av turen og har kun ca 1.400 km igjen.  Det skal bli veldig moro å sykle vestlandet og ned til Lindesnes og ta turen opp til Moss og Svinesund.

Jeg blir stelt meget pent med her i Nordfjordeid.  Datter har vasket alle klærne mine – så nå lukter jeg ikke «hest og fjøs» lenger.  Jeg vil også gå igjennom alle de klærne jeg har med og kanskje sende noe av de jeg ikke trenger hjem til Moss i posten.  Da slipper jeg å frakte de hele veien rundt Vestlandet og Sørlandet.  Datteren er litt bekymret for at jeg ikke får ikke i meg nok «god» mat.  Hun ser at jeg tar mange ganger de raske løsningene som ikke er helt optimalt.  I går hadde hun laget brød til jeg kom til henne og til middag fikk jeg stekt kylling, pasta og en god saus.  Til dessert ble det sveler.  Hun vet hva som ofte glir ned på høykant.  Det blir sikkert noe godt i dag til middag og dessert – hvem vet. Det ble tomatsuppe og pannekaker til middag.  Det var ikke bare meg som satte pris på dette, men det minste barnebarnet kost seg skikkelig.  Hun nøt hver bit.  Til dessert ble det pudding, sjokoladepudding med vaniljesaus.  Hmmm

Nå har sykkelen fått nytt kjede og alt er smurt og strammet opp.  Jeg har også kjøpt noen nye sko slik at jeg kan få tørre føtter resten av turen.  Dette blir nok bra.

I morgen er det påan igjen med å trille sykkel.  Da setter jeg kursen for Førde.  Det blir sykling på hovedveien på E39, men det er bred og rett så det går nok bra.  En strekning på 100 km – og været er meldt, hold dere fast: Overskyet og regn.  Jeg har kjøpt nye sko slik at jeg forhåpentligvis kan ha tørre bein heretter.  Da setter jeg startskuddet for siste tredjedelen av min «crazye» tur dette året.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.