Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Oppkjøring

søndag 21. mai , 2017 kl. 18:23 i Sykkeltur 2017: Bourgogne. 0 kommentarer »

Nå er det på tide med en ny liten utfordring på sykkelsetet.  Vi skal på sykkeltur i Frankrike, nærmere bestemt Bourgogne.  Denne gangen skal også min kone være med og i tillegg til et vennepar som også er glad i å se naturen fra sykkelsetet.

Vi har alle startet ulike forberedelser med stødige sykkelturer, sykle til jobben og spinning.  Så vi er nesten klar.  Denne søndagen – en solrik dag – da skal vi ta en tur sammen for første gang i år.  Engelsviken er et fin mål – ikke så langt, men det kan være krevende med mye vind.  Det er ikke så veldig mye bakker og fjell i Østfold som stenger for vinden.

Rimelig flatt kan vi kalle det.

Det var en god del vind – rundt 9-10 meter pr sekund – og det tar godt i en kropp på en sykkel.  Det var godt det var motvind frem til Engelsviken.  Solen skinte – og vi rullet av gårde fra Moss, via Halmstad, forbi Saltnes og mot Engelsviken.  Selv om det var sol og så var det såpass kaldt at vi ikke helt ville sitte ut å spise lunsj.  Det ser jo utrolig idyllisk ut i solskinnet.

Etter 28 km trillet vi inn på Engelsviken Brygge.  Syklene ble parkert utenfor mens vi ruslet inn og spiste en nydelig fiskesuppe.  Referenten fikk også dessert – og det ble jordbær med vaniljeis.  Det var en snadder lunsj.

Etter en timestid – så fikk vi starte hjemturen.  Motvind ut til Engelsviken medfører normaltsett en god medvind hjemover.  Det var nesten bare å trille, vi ble båret fremover og helt hjem.  Det gikk fort og plutselig var vi hjemme.

Det ble en fin oppkjørig til sykkelturen i Frankrike.  Vi fikk med oss i dag 57 km og 447 høydemeter.  Det er omtrent dagsetappene i Bourgogne også tror jeg.

Da gleder vi oss veldig til turen om 14 dager.

 

 




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.