Bloggnorge.com // espenstur
Start blogg

SYKKELTUR

Fredag – andre dagen på Hawaii

lørdag 28. juli , 2018 kl. 05:55 i Hawaii - tur med fruen. 1 kommentar »

Vi hadde stilt inn mobilen slik at den kunne vekke oss litt over kl 5 om morgenen.  Vi skulle se på soloppgangen.  En slik opplevelse gir lykke – sier de lokale sagnene.  Vi stod opp da mobilen begynte å klimpre.  Det ble først en kaffe på terassen før vi gikk ut for å se på soloppgangen.  Vi var ikke alene så tidlig – det var vel rundt 25-30 personer som hørte på den lokale guiden som fortalte om de ulike gudene og historien rundt soloppgang myseriet.  Det ble ganske stilig – og da var riktig romantisk.  Vi satt stille og så på solen tittet frem.  Solen åpnet dagen kl 0608. Når vi er så tidlig oppe og ikke gråter – da får vi en del ut av den første delene av dagen.  En ny kopp kaffepå terassen før vi ruslet opp for å spise frokost.  Det ble mye mat i dag også selv om vi gjorde noen justeringer av hva vi spiste.  Vi startet denne dagen også ved bassenget. Solen var litt mer kraftigere i dag og vinden var litt spakere.  Dette blir nok en veldig varm dag.  Vi smørte oss inn før vi la oss ned på solsengene.  Espen hørte selvsagt på NRK og P1 og dermed var han ute av denne verden.  Vi badet og spiste is før vi pakket sammen og gikk tilbake til rommet.  Vi måtte finne på noe mer spennende i dag.  Etter noe fundering, dro vil til et lite tettsted ikke langt fra hotellet.  Dette er såkalt «hovedstaden» på øyen, Lihue.  Her finner vi også flyplassen hvor vi landet for et par dager siden.  Litt vanskelig å tro at dette er midtpunktet på øyen – selv om den har flyplassen.  Stedet er ikke større en Halmstad i Rygge.  Det var mange restauranter – men ikke mange butikker.  Her spiste vi lunsj – og vi fikk erfare at porsjonene er vesentlig større enn i Norge.  Vi to kunne ha delt en porsjon og det ville fortsatt være litt mer mat igjen.  Jeg vil tro at det er mye matsvinn på dette stedet.  Etter et lite innkjøp av vann, brus og vin – ringte vi etter taxien som hdde kjørt oss hit og han kjørte oss pent tilbake til hotellet.  Vi var rimelig slitne etter byturen med lunsj og en flaske rosevin så kvelden ble rimelig kort.  Ikke noe middag i dag heller.  Jeg tror vi har fått i oss en god mengde med kalorier selv bare med to måltider denne dagen også.  Ellen så litt på film mens jeg tok meg en tur rundt for å få de tilstrekkelige skrittene for å komme over minimumsnivået pr dag.  Da var den andre dagen over og vi kunne gå til ro med et smil rundt munnen.

Annonser


Kommentarer

  1. Wenche sier:

    Så kjekt at dere koser dere. Virket som en veldig fin morgen med en vakker soloppgang 😊 kos dere masse!(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "espenstur" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.